Infraestructures i serveis

L’Escala

Inicien la reorganització de trànsit entre el nucli antic i Riells

L’Escala està iniciant aquesta setmana una reorganització del trànsit en alguns vials del sector dels vents, entre el nucli antic i Riells, amb l’objectiu d’incrementar la seguretat a les interseccions i guanyar un centenar de places d’aparcament.

Concretament, es preveu que el carrer Puig Borrom passi a ser d’un sol sentir de circulació en tot el seu recorregut, en direcció a l’avinguda Girona. Aquest canvi permetrà que la cruïlla amb el carrer Mestral i l’avinguda Girona, que era molt conflictiva pel volum de trànsit i les nombroses interseccions de carrers en aquest punt, guanyi considerablement en seguretat.

També passa a tenir un sol sentit de circulació el tram del carrer Llebeig que va des del carrer Gregal al carrer Puig Borrom, fins ara amb dos sentits. El carrer Tramuntana i el carrer Migjorn també tindràn un sol sentit de circulació, direcció cap a Riells en tot el seu recorregut.

D’aquesta manera, pràcticament la totalitat dels vials del conegut com a sector dels vents tindran un sol sentit, mantenint com a principal artèria de circulació amb dos sentits el carrer Llevant.

“Amb aquests canvis, millorem considerablement en l’aspecte de la seguretat i al mateix temps, al tenir un sol sentit de circulació, podem guanyar un centenar de places d’aparcament en una zona estratègica que està situada entre el nucli antic i Riells”, remarca el regidor de Mobilitat, Robert Figueras. Aquesta actuació s’està duent a terme coincidint amb el repintat anual dels carrers del municipi que ho requereixen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat