Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Més ruixats a la costa aquest dissabte

Fins a mig matí hi haurà nuvolades al litoral central i sud de la Costa Brava que poden deixar ruixats durant la matinada

Durant la tarda pot caure alguna gota a l’interior de les comarques de Girona, al nord del litoral central i sud de la Costa Brava

  • VÍDEO: Butlletí del Servei Meteorològic de Catalunya

Demà dissabte, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

El dia començarà amb nuvolades al litoral i prelitoral central i sud de la Costa Brava fins a mig matí, que deixaran alguns ruixats i xàfecs. S’esperen precipitacions sobretot durant la matinada, quan podran ser localment fortes i acompanyades de tempesta.

A partir de migdia tornaran a formar-se nuvolades al quadrant nord-est i durant la tarda podrà escapar-se alguna gota a l’interior de les comarques de Girona, així com en altres punts del nord del litoral central i sud de la Costa Brava. A la resta, predominarà l’ambient assolellat, amb el permís d’alguns intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu fins a migdia.

A banda, seguirà bufant la Tramuntana i el Mestral als dos extrems del país amb cops forts, i hi haurà àrees de maregassa a la Costa Brava.

La temperatura mínima serà clarament més baixa i la màxima no registrarà canvis importants.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia