Salut

Vuit infectats en uns campaments de Cassà

Vuit persones que participaven en uns campaments de l’Agrupament Escolta i Guia La Claca, de Cassà de la Selva, van donar positiu per Covid-19 en les proves PCR. L’activitat estava prevista que tingués lloc entre el 17 i el 20 d’agost amb la participació de vint nois d’entre 15 i 18 anys i cinc monitors. Un dels participants va tenir símptomes compatibles amb la Covid-19 el primer dia dels campaments, motiu pel qual va tornar a casa seva i li van fer la prova PCR. En confirmar-se el positiu, l’activitat va quedar anul·lada un dia abans del previst.

La resta de participants també van passar les proves PCR, amb el resultat que sis nois més i un monitor van donar positiu. Tots els infectats menys un formaven part del mateix grup de convivència, que, segons els protocols, han de ser de deu persones.

Isaac Poch, comissari de la demarcació de Girona dels Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, entitat de la qual forma part L’AEiG La Claca, va informar ahir que totes les persones que van donar positiu es troben en un bon estat de salut i fan l’aïllament preventiu de catorze dies a casa seva.

D’altra banda, segons recull el portal Dades Obertes de la Generalitat de Catalunya, Cassà de la Selva ha registrat dinou positius de Covid-19 des del 16 d’agost i té un índex de risc de 528,6, considerat molt alt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia