Salut

Detenen a Ullà l’autor dels atracaments a un estanc i una benzinera

Se l’acusa de dos robatoris amb violència i intimidació en establiments comercials

L’assaltant és un veí de l’Escala, de 21 anys i nacionalitat espanyola

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Ullà (Baix Empordà) el presumpte autor de l’atracament a un estanc de Cervià de Ter (Gironès) i a una benzinera de la Pera (Baix Empordà), ha informat la policia catalana.

El detingut és un veí de l’Escala, de 21 anys i nacionalitat espanyola, a qui s’acusa de dos robatoris amb violència i intimidació en establiments comercials.

El primer assalt va tenir lloc el passat 2 de febrer. El lladre va aprofitar que a l’estanc de Cervià de Ter hi havia una sola treballadora per entrar al local amb el rostre tapat i amenaçar amb un ganivet l’empleada per apropiar-se de la caixa, que ascendia a 150 euros. Després de l’assalt va fugir a peu.

El segon robatori es va produir el 20 de febrer a Pera. L’assaltant va actuar de manera idèntica a com ho va fer en el primer atracament, encara que aquesta vegada el botí va ser superior, de 415 euros.

La recerca va permetre localitzar el passat 25 de febrer el presumpte autor dels robatoris, sobre el qual consten antecedents. Dos dies més tard va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà, que en va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Coronavirus

La Xina admet que les seves vacunes tenen una “efectivitat baixa”

Barcelona
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Risc de ruixats

Barcelona

Els ingressats per Covid-19 a les UCI ja superen el mig miler

Barcelona

La producció de rosa de Sant Jordi cau en tres anys un 60%

Teià

Els experts avisen: la vacuna és la solució, no el problema

Barcelona
NOUREDDINE JALLOUL
Cuiner de El Celler de Can Roca

“M’inspiro en la cuina del Marroc i de la meva mare”

barcelona

Barcelona perd restaurants que havien donat fama a la ciutat

Barcelona

Les UCI, plenes esperant l’impacte de Pasqua

barcelona
Sònia Serrano

“Apostar per la sostenibilitat permet ser més eficient”