Salut

salut

Entra en funcionament el nou CAP de Polinyà

El nou centre d'atenció primària (CAP) de Polinyà, que substitueix l'antic consultori local de propietat municipal, va entrar dimarts en funcionament al carrer Onze de Setembre. L'edifici, de 958 m² construïts en planta baixa i pis, està pensat per atendre fins a 10.000 ciutadans, a la vegada que es preveu la possibilitat d'una ampliació futura de 6 consultes. El centre ofereix els serveis de medicina de família, pediatria, odontologia, infermeria i atenció a la salut sexual i reproductiva, i ha suposat un cost de 2,05 milions, avançats per l'Ajuntament.

El nou CAP s'integra en la xarxa assistencial de primària del Vallès Occidental Est. Amb la nova definició del mapa sanitari de la comarca, Polinyà ha passat a constituir una nova àrea bàsica de salut amb Sentmenat, que a la vegada ha deixat de dependre de Castellar del Vallès. A partir d'ara, els dos municipis ja disposen del seu propi CAP.

2n CAP a Santa Perpètua

La inauguració oficial és prevista a finals d'any, així com la del 2n CAP de Santa Perpètua de Mogoda, el de la Florida, que entra en funcionament avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.