Salut

Obres d’ampliació al CAP Santa Clara de Girona

Els treballs permetran augmentar les zones assistencials amb vuit consultes noves

El servei d’odontologia i la consulta de cirurgia dental s’han traslladat a d’altres centres d’atenció primària

El CAP Santa Clara de Girona ha començat aquesta setmana les obres d’ampliació dels espais assistencials a la primera planta de l’edifici. Els treballs són per adequar i reordenar una part dels espais d’aquesta primera planta, de manera que es disposarà de vuit consultes noves i d’un espai específic per a l’aula d’educació sanitària. Actualment aquesta zona és ocupada per àrees administratives. L’execució dels treballs, finançats per l’Institut Català de la Salut, s’ha adjudicat per valor de 575.953,90 euros (amb IVA inclòs) a Elecnor Servicios y Proyectos, SAU. Un cop acabades les obres, el CAP Santa Clara haurà augmentat el nombre de consultes del centre fins a 25. En total s’haurà actuat sobre una superfície construïda de 539,30 metres quadrats. La distribució dels nous espais s’organitzarà al voltant del pati central, que funcionarà com a sala d’espera i donarà accés a totes les consultes situades al seu perímetre. A més, també es redistribuiran les consultes de pediatria, amb la qual cosa s’aconseguirà, en conjunt, un espai més agradable i confortable tant per als usuaris com per als professionals que hi treballen.

Reorganització

Les obres conviuran amb l’activitat assistencial, de tal manera que s’ha fet una reorganització interna de les consultes que no n’estan afectades, perquè els professionals hi puguin continuar fent les visites. En el cas del servei d’odontologia, però, les visites s’han hagut de traslladar a d’altres CAP mentre durin les obres. Així, doncs, el dilluns a la tarda es passarà visita al CAP de Salt Jordi Nadal i els dimarts, dimecres i dijous a la tarda al CAP Montilivi. La consulta de cirurgia dental es durà a terme cada dimarts a la tarda al CAP Dr. Joan Vilaplana de Taialà i cada dimecres al matí a Celrà.

LA XIFRA

575.953
euros
és el cost de les obres que han començat aquesta setmana al CAP Santa Clara.

LA XIFRA

25
consultes
totals tindrà el CAP de Santa Clara un cop hagin finalitzat les obres.

LA XIFRA

539,30
metres quadrats
és el total de la superfície construïda on s’estan realitzant les obres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.