Salut

SALUT

Comença l’ampliació del CAP de Cassà

El Servei Català de Salut ha començat les obres d’ampliació del CAP de Cassà de la Selva, que tindran un cost de 2.134.511,01 euros. L’actuació servirà per doblar pràcticament la superfície del centre afegint 841,17 metres quadrats als 936 que ja té actualment. Els treballs, que es troben ara mateix en fase de fonamentació, es dividiran en dues fases. La primera consistirà en la construcció d’un edifici adjacent a l’actual que guanyarà espai cap al solar on hi ha el parc Heribert Rutllant i que cedeix l’Ajuntament de Cassà. Aquesta ampliació permetrà augmentar fins a 21 el nombre de consultes i espais assistencials del CAP. Això servirà per respondre a les necessitats actuals de la població, esponjant els serveis que s’ofereixen en el centre, però també a les futures. La segona fase consistirà en la reforma del vestíbul i la zona d’atenció a l’usuari de l’edifici actual, que ocupen una superfícies de 98,27 metres quadrats.

Els treballs els porta a terme l’empresa Construccions Busquets Vilobí i compten amb un finançament del fons europeu React-UE. A més, Salut invertirà 90.000 euros en el nou equipament.

Les obres s’emmarquen en el pla d’inversions del Servei Català de la Salut en instal·lacions de vint-i-dos centres d’atenció primària de tot Catalunya. Les actuacions, que tenen l’objectiu d’aportar més qualitat i confort tant als professionals com als usuaris, estan pressupostades en 42 milions d’euros finançats pels fons europeus React (40 milions) i per altres vies (dos milions).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins