Salut

SALUT

’Calonge, Poble de Llibres’ se centra en la salut sexual i reproductiva

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha presentat aquest dijous la programació de la segona edició de Calonge, Poble de Llibres, que organitza conjuntament amb el Servei de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE). La vintena d’activitats previstes entre el 6 i el 17 de desembre s’han pensat per col·laborar amb la Marató de TV3, que enguany s’enfoca en la salut sexual i reproductiva. La majoria de propostes es concentraran el dissabte 9 de desembre al Castell de Calonge, on a banda dels col·loquis, tallers i presentacions, durant tot el dia es projectarà el vídeo ’La vida de la vulva’. A més, l’Ajuntament ha anunciat una nova convocatòria de subvencions que permetrà obrir fins a tres noves llibreries al municipi.

Sobre l’esdeveniment, l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, ha explicat que l’entenen com “un projecte estratègic, de revitalització comercial, econòmica i social que, mitjançant una agenda cultural pròpia i de qualitat, ha aconseguit dinamitzar el nucli antic de la població dotant de vida establiments singulars en desús, a més d’ocupar un lloc de referència en el mapa cultural del territori”.

La intenció de l’Ajuntament és fer arribar al públic la idea que la visita a Calonge, Poble de llibres, és “una experiència global, on el visitant pot conèixer les diferents llibreries, però també la resta d’atractius que ofereix el municipi, com la riquesa de l’entorn natural, el producte local, la varietat gastronòmica dels restauradors o el teixit comercial, social i cultural del poble”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Vint anys al servei de les famílies més vulnerables

Badalona
societat

Dignitat a les Vies presenta les seves queixes a Renfe

barcelona
Societat

Només troben llar per a un dels 45 usuaris de l’alberg que han tancat a Badalona

Badalona
Olot

Els sants tornen a la façana de Sant Esteve

Olot
societat

Pressió social per a la pacificació de l’N-2

mataró
política municipal

Banyoles invertirà més de 2 milions d’euros en diferents actuacions

BANYOLES
FIGUERES

Càritas celebra 50 anys a la ciutat

FIGUERES
societat

Catalunya registra el dia més plujós des del setembre de l’any passat

barcelona
medi ambient

Reus intensifica les sancions a qui no llenci bé les escombraries

REUS