Salut

Picassent posa en marxa una campanya informativa sobre la Sida

Participa alumnat de secundària d'aquesta localitat de l'Horta

Amb motiu del Dia Internacional contra la Sida, la Regidoria de Benestar Social està desenvolupant una campanya informativa a la població contra esta malaltia.

L'alumnat de secundària de l'IES l'Om de Picassent ha participat d'una jornada impartida pels tècnics de “Espai Obert”, Sonia Díaz i Vicent Sánchez, qui han sigut els encarregats d'explicar a l'alumnat què és la Sida, com es transmet i com es pot previndre.

Els tècnics encarregats de fer la divulgació observen com els més joves de la localitat són desconeixedors d'alguns dels aspectes d'aquesta malaltia.

També s'ha comprovat com hi ha informació sobre la transmissió d'aquesta malaltia, que no coneix la xicalla, degut a la baixada en el bombardeig informatiu sobre aquest virus de transmissió sexual.

Aquests dos aspectes coincideixen igualment amb el que ha estat detectat a nivell nacional i estatal, després que les campanyes publicitàries dels mitjans de comunicació baixaren en freqüència darrerament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.