Societat

Montserrat Manén i el Salt Gimnàstic Club rebran els premis Tres de Març

El jurat dels premis ha proposat l’expresidenta de Càritas pel seu compromís en l’educació i la seva tasca social

El ple hi donarà el dia 18 el vistiplau

Montserrat Manén, expresidenta de Càritas de Salt, i el Salt Gimnàstic Club seran properament guardonats amb els premis Tres de Març. Montserrat Manen ha estat proposada pel jurat del premi pel seu compromís en l’educació de moltes generacions de joves del municipi des de la seva feina a l’institut Salvador Espriu i per la seva tasca per la cohesió i la justícia social, des de Càritas Salt.

En el cas del Salt Gimnàstic Club, s’ha valorat la seva feina, durant quaranta anys, en l’organització de campionats de gimnàstica en totes les categories i el paper que ha tingut portant el nom de Salt per tot el món.

Montserrat Manén és geòloga de formació i catedràtica en ciències naturals. Ha exercit com a professora en diversos instituts de les comarques gironines i al Salvador Espriu de Salt des del 1978. Vinculada com a voluntària a la parròquia de Sant Cugat, el 2001 va començar el servei d’acompanyament a la gent gran. A partir del 2004 i durant dos anys va ser secretària de Càritas. I fins al 2014 va ser presidenta de l’entitat. Actualment, col·labora amb el centre de distribució d’aliments.

El Salt Gimnàstic Club va ser fundat el 1979 i aquest any celebra el quarantè aniversari. Dedicat a la gimnàstica masculina i femenina, actualment en formen part més de quatre-cents gimnastes i divuit entrenadors. Competeix en totes les categories en el circuit català, en el campionat d’Espanya de clubs i individual, en la lliga Iberdrola i en diversos oberts estatals i internacionals, amb resultats molt remarcables. En el ple de dilluns vinent, està previst que s’aprovin els noms proposats per als premis Tres de Març 2019.

LES DATES

2001
Primer any
de vinculació de Manén amb Càritas de Salt. Va ocupar diversos càrrecs fins a ser-ne presidenta.
1979
Fundació
del Salt Gimnàstic Club, que aquest any celebra el quarantè aniversari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.