Educació

Protesta davant Educació pel doble torn a l'institut de la Valldigna

La Interampa de la Valldigna insta Educació a matricular l'alumnat de primer i segon d'ESO en els centres de primària corresponents

Més de 200 persones vinculades a la Interampa Valldigna s'han concentrat aquest matí a les portes de la Conselleria d'Educació, a València, per fer palés el malestar contra la mesura d'Educació de crear el doble torn en l'institut de la Valldigna per la falta d'espai.

Els alumnes d'ESO hi assistiran als matins i batxillerats i cicles formatius, a la vesprada, una decisió que no convenç la Interampa perquè considera que això pot suposar la renúncia de molts alumnes a la seua assistència a classes en els conservatoris, escoles de música o la pràctica d'esports federats, activitats molt arrelades entre l'alumnat de Simat, Tavernes i Benifairó de la Valldigna.

Representants de la Interampa han mantingut una reunió amb el director d'Ordenació de Centres, Rafael Carbonell. Carbonell, però, no ha signat per escrit cap proposta de solució i sols s'ha compromés a donar prompte una resposta a la problemàtica plantejada per les AMPA de la Valldigna.

La Interampa, que té el suport dels tres Ajuntaments, la Mancomunitat i Associació de Veïns de Tavernes, ha instat la conselleria a acabar les obres de l'IES al més prompte possible i que el proper curs 2010/11, l'alumnat de primer i segon d'ESO es matricule en els centres de primària corresponents per no haver d'anar a doble torn o barracons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.