Educació

Una trentena de joves d'Alaquàs acaben amb èxit els tallers de formació

Els cursos han permès els participants a fer pràctiques a l'Ajuntament en comunicació, pintura i jardineria.

L'alcaldessa d'Alaquàs ha entregat els diplomes als 32 joves de la vila que han format part d'enguany de tres nous tallers de formació per a la contractació especialitzats en instal·lació d'equips i sistemes de comunicació, pintura i jardineria.

Aquesta tríada de tallers, han permès l'alumnat, realitzar pràctiques a l'Ajuntament dins de les àrees respectives i és per això que han fet treballs de manteniment d'algunes escoles i edificis municipals mitjançant contractes de formació en pràctiques.

En l'acte de lliurament dels diplomes s'ha subratllat la importància dels cursos d'inserció laboral i s'ha posat l'accent en la porfia de la municipalitat per continuar oferint aquesta mena de cursos a fi de millorar la formació del veïnat.

Els cursos que ara han conclòs, s'adrecen a joves majors de 16 anys i tenen una durada de 900 hores. L'objectiu principal de tots ells, és el de millorar la formació bàsica i professional dels assistents així com la seua capacitació de cara al món laboral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.