Educació

Educació anul·la els nomenaments telemàtics per un error de l’algoritme

A la borsa de personal docent s’havien nomenat només les persones disponibles avui, sense tenir en compte les que ho estaran a partir del gener

El Departament d’Educació ha anul·lat els nomenaments telemàtics de professors d’avui per un error en l’algoritme, ha informat la conselleria a la seva pàgina web, on ha afirmat que els nomenaments es reprendran avui mateix.

La conselleria ha aturat els nomenaments de la borsa de personal docent perquè, a causa de l’error, s’ha nomenat només les persones disponibles en el dia d’avui, sense tenir en compte les que ho estaran des de gener, com havien demandat els sindicats i va acceptar Educació, segons ha informat el sindicat USTEC.

El sindicat ha afegit que Educació ha enviat un missatge al centenar de persones que havien acceptat el nomenament en el qual s’afirma que aquests es refaran avui mateix.

Pel que fa a les dones embarassades que donin a llum entre avui i el dia 1 de gener, USTEC ha afirmat que Educació els reservarà la plaça i es nomenarà una substitució, com havia demanat el sindicat. Així mateix, la conselleria reservarà la plaça de les persones que cursin baixa mèdica de forma inesperada entre el dia d’avui i l’1 de gener sempre que es justifiqui degudament.

Cada curs escolar, Educació confecciona una llista única dels candidats que han de cobrir interinament llocs de treball vacants en centres educatius públics. Forma part de la llista el personal que ha prestat serveis interinament en algun cos docent no universitari a l’Administració de la Generalitat, ordenat d’acord amb el temps de servei.

També són a la borsa les persones que no han prestat serveis com a personal interí i substitut docent però han superat la fase d’oposició en algun procés selectiu per a la provisió de places de funcionariat docent i no han estat seleccionades, ordenades segons la puntuació global obtinguda en el procés selectiu.

Finalment, s’inclouen les persones admeses en algun dels concursos públics convocats per Educació a partir de setembre del 1996 i que no han estat nomenades com a personal interí docent, que s’ordenen segons l’any de l’última convocatòria en la qual van participar i segons el nombre d’ordre assignat en la convocatòria.

Un cop començat el curs, es duen a terme actes de nomenaments telemàtics per cobrir vacants, dotacions de reforç i substitucions.

Els dies que es realitzen actes de nomenaments telemàtics s’estableixen segons les necessitats del servei a criteri dels serveis territorials o del gerent del Consorci d’Educació de Barcelona, segons indica el Departament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar