Educació

Alta demanda a l'escola d'Adults de Bellreguard

El volum de persones interessades amb els cursos proposats supera el centenar i mig

El curs 2011-2012 de l'Escola d'Adults “8 de Març” de Bellreguard, ha registrat una alta demana. Aquest any, el nombre de matriculats provisionals és de 150 persones, ja que el termini d'inscripció de la majoria dels cursos romandrà obert fins a finals del mes d'octubre.

Per cursos, el més sol·licitat ha estat el curs de Graduat en Educació Secundària amb 55 persones matriculades. Junt a aquest, els cursos que han sofert una gran demanda han estat els d'Anglès bàsic, elemental, avançat i de conversa, amb 32 persones en total; el curs de cuina, amb 22 inscrits; i el curs de dibuix i pintura amb 17 persones.

Aquestes xifres reflecteixen l'alta demanda que existeix a Bellreguard d'una Escola Municipal d'Adults, i la importància que aquesta representa, no sols per als ciutadans, sinó també per als de la resta de pobles dels voltants, i que l'han convertida en una de les més actives.

L'Escola d'Adults recorda que els cursos d'Anglès, de cuina i de valencià (tant de nivell bàsic, mitjà o superior) tenen la inscripció oberta fins el 28 d'octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.