L'Ajuntament de Calp signa un conveni per reduir l'absentisme i el fracàs escolar

L'Ajuntament de Calp i l'institut de secundària Ifach han signat un conveni de col·laboració per a la realització d'un programa formatiu dins el programa experimental per a la prevenció i reducció de l'absentisme i del fracàs escolar adreçat a l'alumnat del centre i en el qual participen diverses empreses i institucions.

Mitjançant aquest conveni, l'alumnat adherit al projecte, realitzarà una sèrie d'activitats formatives i pràctiques en què també participarà la municipalitat calpina a fi d'evitar la problemàtica social, educativa i cultural de determinats alumnes afectats per una baixa motivació o pel risc d'absentisme o fracàs escolar.

Amb aquesta iniciativa, es pretén oferir a l'alumnat una experiència educativa més d'acord amb els seus interessos, aptituds i necessitats, amb un component pràctic motivador. El programa proposa introduir continguts formatius diferenciats i aportar orientacions metodològiques que responguen a aquestes necessitats de l'alumnat de manera que es propicie la seua maduresa i el seu desenvolupament personal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.