Sort i Esterri d'Àneu han estrenat el programa «Minuts Menuts»

Les poblacions de Sort i Esterri d'Àneu (Pallars Sobirà) han posat en funcionament aquest mes d'octubre el programa Minuts Menuts. Ofereix a les famílies un servei de guarda per als fills de 0 a 3 anys fora de l'horari escolar, i d'un espai lúdic i de guarda de qualitat per als infants. Aquest servei es presta a les llars d'infants d'Esterri d'Àneu i Sort, obert a totes les famílies de la comarca. Aquest servei s'implementa mitjançant un conveni amb els ajuntaments d'Esterri d'Àneu i Sort i està promogut pels Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, amb el suport de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, del Departament d'Acció Social i Ciutadania.

Els objectius d'aquest servei són facilitar la conciliació de la vida laboral, personal i familiar, oferir una atenció integral en un espai lúdic i de guarda als infants fora de l'horari escolar, donar un 'temps de respir' als pares dels infants i promoure hàbits de cura dels nadons mitjançant l'intercanvi d'experiències de les persones usuàries.

A l'escola bressol La Ruella d'Esterri d'Àneu aquest servei es prestarà de dilluns a divendres, de 17.00 a 19.00 i a la llar d'infants Els Malfargats de Sort es prestarà de dilluns a divendres, de 18.00 a 20.00 i els dissabtes de 10.00 a 13.00 hores.

L'infant podrà romandre com a màxim tres hores continuades al servei i un màxim de dos dies per setmana. La família haurà d'abonar 1 euro l'hora en el moment de recollir l'infant del servei.

El programa es va iniciar a l'any 2007 amb el desplegament de 9 serveis. Al llarg de l'any 2008 s'han desplegat a 14 municipis o consells comarcals amb experiència en l'atenció a la primera infància. Amb aquest procés la Xarxa de Minuts Menuts està present en més de 23 municipis catalans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.