Estudiants europeus fan cursos internacionals a Calp

El mas de Casanova del segle XVIII serà la seu permanent en acabar les obres de restauració

Un grup de 26 estudiants procedents de les universitats d'Holanda, Berlín i València, participen en un nou curs internacional que s'hi desenvolupa a Calp durant aquestes jornades. Es tracta d'un curs relacionat amb la gestió dels esdevenimets i grans convocatòries.

És aquesta la primera vegada que el projecte Universitat Internacional de Calp, acull delegacions de tres universitats diferents que s'hi corresponen amb deu nacionalitats diverses, la qual cosa contribueix a l'enriquiment de l'intercanvi d'idees, perspectives i cultures.

A l'acte d'obertura del curs, el regidor Antonio Romera, ha anunciat que aviat s'impartiran les classes a la masia de Casanova, un edifici fortificat dels segles XVII i XVIII, que des de fa anys viu un procés de rehabilitació i condicionament perquè puga esdevenir seu universitària.

Els joves estudiants internacionals presentaran al llarg del curs, diversos treballs i projectes susceptibles de crear riquesa a base de l'organització de grans esdeveniments i convocatòries, un mercat diferent al que habitualment estan acostumats i que gràcies a aquest curs poden investigar i experimentar.

La major part dels participants procedeixen de carreres relacionades amb el turisme, el màrqueting i la gestió d'empreses. És per això que com a complement del temps d'estudi, els joves estudiants combinaran visites a diversos punts de la comarca i a la ciutat de València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.