L'equip de govern municipal de Calp participa en una jornada de portes obertes de la nova escoleta

Desenes de mares i pares dels alumnes que han de fer ús d'aquestes instal·lacions van assistir a la jornada de portes obertes de la nova escola d'infantil i primària de l'avinguda Masnou de Calp. L'equip de govern, encapçalat per l'alcalde, Joaquim Tur, ha participat en aquest recorregut per les dependències del nou edifici.

En relació amb la construcció d'aquesta infraestructura, l'alcalde ha reconegut que les crítiques expressades per l'ampa del centre, havien ajudat a la reparació de deficiències i a la millora del conjunt de l'edificació, i ha afegit que amb el rodatge apareixeran altres deficiències que no es veuen, però que es corregiran tan punt apareguen.

Per a Javier Morató, «l'escola és una autèntica passada, malgrat les deficiències detectades; però he de manifestar que si d'alguna cosa estic satisfet com a responsable polític és d'aquest edifici i del Marita Bornat. Els alumnes estan satisfets, el personal que els atén també ho està i hem aconseguit que no desapareguera Paternina».

De fet, una enquesta realitzada entre l'alumnat del centre, la nota mitjana que se li ha atorgat ha sigut d'un set i mig, la qual cosa posa de manifest el grau de satisfacció mostrat pels usuaris, a pesar de ser menors d'edat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.