Societat

Batlle admet que Barcelona pateix “una crisi de seguretat” amb un augment del 9% de delictes

El tinent de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona assegura que els narcopisos ja són un problema “residual”

El tinent de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha admès aquest dimecres que Barcelona pateix “una crisi de seguretat” amb un augment del 9% dels fets delictius que han fet créixer la sensació “d’inseguretat” entre la ciutadania.

Batlle, però, ha volgut fer una crida a la calma i ha destacat que els delictes contra les persones, els més greus, han disminuït un 1,27% el primer semestre respecte el mateix període de l’any passat i ha destacat l’augment de l’activitat policial i les accions per revertir “la insuficiència” de presència policial com a solucions en marxa.

Batlle ha posat d’exemple que “les coses s’estan fent bé” l’operatiu conjunt d’aquest dimecres contra quatre narcopisos, un fenomen que ha assegurat que ja és “residual”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia