Societat

Acord perquè nouvinguts a Blanes tinguin accés a un pis

La Xarxa Solidària de Blanes, que aplega diferents entitats del poble, i l’Ajuntament van signar ahir un acord per facilitar que veïns nouvinguts accedeixin a un pis de lloguer. El consistori ha rebut un ajut de Dipsalut en el marc del programa Benestar i comunitat, cosa que permetrà que un grup de veïns immigrats puguin anar a viure en dos habitatges de lloguer gràcies a les gestions d’Acció Solidària Mediterrània, una de les entitats de l’esmentada xarxa.

Acció Solidària Mediterrània ha presentat a l’Ajuntament un projecte d’alternativa habitacional, acompanyament i inclusió que, amb el suport de l’Ajuntament, permetrà ajudar part de les persones que es van tancar el juny de l’any passat a l’Esbarjo Parroquial de l’església de Santa Maria. Al gener, quan els residents a la parròquia van haver de marxar, es van tancar en un antic local comercial, Modas África. Els joves que es van tancar a l’Esbarjo tenen, majoritàriament, entre 18 i 36 anys i provenen de països com ara Ghana o Gàmbia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia