Societat

El temporal ha fet caure vint pals de fusta i quatre torres a la Selva

L’esclafit de dimarts a la matinada ha causat estralls en més d’un municipi de la comarca de la Selva. La companyia Endesa ha fet un balanç de l’afectació i informa que han caigut quatre torres (dues de metàl·liques i dues de formigó) i vint pals de fusta.

A Riells i Viabrea, al límit amb Gualba (Vallès Oriental), encara continuaven ahir els treballs per alliberar carrers del brancatge i dels arbres caiguts. Hi ha hagut veïns que han estat sense llum més de dos dies. L’Ajuntament va facilitar les seves instal·lacions perquè els vilatans hi poguessin connectar aparells.

A Sant Feliu de Buixalleu encara no han restablert el corrent elèctric a masos. “Hi ha una aixafada important”, indica l’alcalde de Sant Feliu, Josep Roquet (JxCat). Les principals afectacions són a tocar de Breda i Riells i a la riera d’Arbúcies, a tocar del municipi veí.

Trenta-quatre treballadors d’Endesa miraven de reparar ahir els danys acumulats des de feia tres dies. A banda de les torres i els pals de fusta, també van caure dos pals de formigó i un punt de transformació aeri. La companyia ha comptabilitzat vint esteses caigudes al terra –són els cables d’una quarantena de metres de mitjana que connecten les línies de fusta–. Endesa va dur nou grups electrògens (quatre a Sant Feliu de Buixalleu, quatre a Arbúcies i un a Hostalric).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia