Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Dissabte hivernal

Al matí dominarà el sol però a la tarda augmentarà la nuvolositat i el cel quedarà tapat al Pirineu, Prepirineu i a la resta de la meitat oest

Es reactivarà la nevada, sobretot a la cara nord del Pirineu, i no es descarten ruixats a altres punts

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dissabte s’espera de nou un dia amb temperatures de rigorós hivern, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

El cel es mantindrà serè o poc ennuvolat en conjunt, fins a migdia, tot i que hi haurà alguns intervals de núvols al Pirineu. A banda, fins a primera hora del matí, hi haurà estrats baixos a valls i fondalades de l’interior i intervals de núvols al sector central del litoral. A la tarda la nuvolositat augmentarà per l’oest i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat al Pirineu, Prepirineu i resta de la meitat oest. A la resta estarà entre poc i mig ennuvolat a la resta.

De matinada no es descarta alguna precipitació feble al sector central del litoral i a la tarda en són probables al Pirineu i Prepirineu Occidental. La nevada es reactivarà, sobretot a la cara nord del Pirineu, on la cota de neu voltarà els 800 metres. També durant la tarda pot escapar-se algun ruixat a altres punts del país, sobretot a la resta del Pirineu i Prepirineui a l’interior del quadrant nord-oest.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Es mourà entre -7 i -2 ºC al Pirineu, entre -3 i 2 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre 0 i 5 ºC al prelitoral i litoral nord i entre 5 i 10 ºC a la resta. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta. Oscil·larà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu, entre 7 i 12 ºC a la depressió Central i entre 10 i 15 ºC a la resta del país.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia