Societat

Noves elaboracions en les jornades de l’angula, a Pals

La falta de captures a principis de temporada n’ha retardat la data d’inici

Els restaurants de la marca de Quermany Gastronòmic han presentat les V Jornades de l’Angula del Ter i del Rec del Molí amb els quatre restaurants que hi participen, Sol Blanc, Vicus, Sa Punta i Es Portal, que aposten per noves elaboracions aprofitant el producte de proximitat i de temporada.

Joan Carles Sànchez, d’Es Portal Hotel Gastronòmic, ha remarcat la utilització que fan tots els establiments de Quermany Gastronòmic del producte de proximitat: “Apostem per la qualitat, la sostenibilitat i el producte de proximitat.” Ivan Beumala, del Sa Punta, ha destacat que “aquestes jornades serveixen per donar a conèixer que en aquesta zona de Pals - Quermany hi ha aquests restaurants que tenim obert tot l’any i on ara es pot venir a tastar angula en el seu moment òptim, amb elaboracions diferents”. Les jornades s’allargaran fins al 22 de desembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia