Educació

Patis oberts fora de l’horari lectiu a Roses

Des d’avui fins al 15 de maig, l’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses organitza una nova edició de l’activitat Patis oberts, que enguany inclou l’obertura de dos espais: el pati de l’escola Els Grecs i el de l’escola Montserrat Vayreda. Les activitats tindran lloc dimecres i divendres de 17 a 19 h i dissabte de 16 a 19 h a l’escola Els Grecs; a l’escola Montserrat Vayreda l’horari serà divendres de 17 a 19 h i dissabte de 16 a 19 h. Aquest projecte s’emmarca dins el pla educatiu d’entorn de Roses i té per objectiu que infants i joves d’entre 12 i 18 anys utilitzin els patis escolars del municipi fora de l’horari lectiu com a espai de trobada, convivència i relació, per jugar-hi i fer-hi esport, per a la millora de les seves habilitats personals i socials. La iniciativa permet, a més, optimitzar l’ús del centre escolar, potenciant-ne l’aspecte social i educatiu, en un espai segur i pròxim al jove.

Per participar a les activitats no cal inscripció prèvia, perquè l’accés als patis és lliure dins l’horari establert, sempre que es respectin les normes de relació i convivència. El servei és gestionat per un monitor o director de lleure a cada pati, encarregats de l’obertura i tancament dels espais, de la correcta relació entre els participants, del bon ús del material, i de fomentar activitats esportives i de lleure que potencien el civisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia