Societat

Sal gratuïta a Maçanet abans del glaç previst

L’Ajuntament distribueix bosses als veïns amb vista a la imminència del fred

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva reparteix des d’ahir sacs de sal gratuïts als veïns per l’onada de fred intens i les glaçades generalitzades que es preveu en els pròxims dies. L’alcaldessa, Natàlia Figueras (SOM), considera que han volgut facilitar l’entrada i sortida a casa de veïns d’urbanitzacions que tenen accessos amb un fort pendent.

L’Ajuntament ha repartit sacs de 700 quilos de sal al nucli de Maçanet, al nou edifici de Seguretat i Via Pública; a Residencial Park (a la zona esportiva, a tocar de la caseta de Correus), a Mas Altaba (al costat de la caseta de Correus) i a Montbarbat (al costat de la deixalleria). Els veïns se’n poden nodrir sempre que vulguin i quan n’hi hagi. Està previst que personal de la brigada en vagi reposant a mesura que s’exhaureixi.

Emergències i tractor

Paral·lelament, l’ajuntament mantindrà les rutes amb el tractor municipal, que netejarà camins i també distribuirà 3.000 quilos de sal per facilitat la mobilitat. És la primera vegada que l’Ajuntament pren aquesta iniciativa –diu Figueras– i s’ha fet a petició del responsable del cos de vigilants. Alguns veïns han agraït el gest als responsables de l’equip de govern, de SOM, ERC i el PSC, afirma la batllessa.

A Maçanet hi ha unes 7.000 persones empadronades, repartides entre el nucli (unes 3.500), Residencial Park (1.900), Mas Altaba (900) i Montbarbat (900). La resta estan en masos i cases aïllats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia