Societat

Trentè aniversari del Rotary Club de Blanes

Blanes, la ciutat on comença la Costa Brava, disposa d’un ric teixit associatiu tan extens i longeu que li permet de poder celebrar cada any un aniversari prou assenyalat. Aquest cop correspon a una entitat que ja depassa abastament la seva majoria d’edat: el Rotary Club Blanes-Costa Brava Sud. Aquest any compleix el seu 30è aniversari i per celebrar-ho ha organitzat els primers actes.

Ahir es va inaugurar una exposició commemorativa a la qual van assistir, entre d’altres, l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i la presidenta del Rotary Club Blanes-Costa Brava Sud, Raquel Tiñena. Els van acompanyar l’exgovernador del Districte 2202, Sergio Aragón, la primera presidenta del CR Blanes, Carme Gironès, i el darrer president abans de l’actual, Josep Taberner.

L’exposició inclou diversos cartells i roll-ups que recullen gràficament la història de l’entitat al llarg de 30 anys. Ho complementen banderins dels clubs agermanats i altre tipus de material que rememora tres dècades endegant projectes i donant suport a entitats socials del municipi, com també altres activitats que l’han fet esdevenir una de les entitats més actives, present a la vida quotidiana de Blanes amb donacions i actes solidaris. L’exposició és al centre de Blanes, a la sala municipal Maria Luisa García-Tornel, al Carrer Ample.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia