Societat

Purificadors d’aire a Condis per fer front a la Covid-19

Condis, una de les empreses líders del sector de l’alimentació a Catalunya, ha començat a instal·lar purificadors d’aire als seus supermercats propis. La companyia ha posat en marxa aquesta nova mesura per fer front a la Covid-19 i protegir els seus treballadors i clients a l’interior dels establiments.

Són dispositius amb una eficàcia del 99% que funcionen les 24 hores del dia i eliminen virus, bacteris i altres contaminants de l’ambient i de les superfícies, sense presentar cap risc per a la salut de les persones. Aquesta tecnologia, que funciona a través de radicals d’hidroxil, és eficaç amb virus de la mateixa morfologia que el Covid-19, tal com certifiquen diversos estudis, entre altres, l’emès pel departament de genètica i microbiologia i estadística de la Universitat de Barcelona. Desenvolupada a Barcelona amb el virus Syncytial RSV. Aquesta tecnologia s’està utilitzant actualment de forma massiva en hospitals de la Xina, el Vietnam, Tailàndia i Corea del Sud.

Una altra de les mesures que ha posat en marxa Condis per extremar la seguretat dels empleats i clients és la desinfecció dels camions, tant propis com dels autònoms i operadors que treballen per a ells. L’empresa ha desinfectat exhaustivament la zona de la caixa dels camions, on es transporten les mercaderies. Cada vehicle disposa del certificat de realització del tractament de desinfecció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia