Salut

Es van reobrint les consultes externes a Blanes

Els hospitals de Blanes i Calella reobren progressivament les consultes externes, després que s’hagi reduït el nombre de casos de pacients amb coronavirus als dos centres. La represa del servei anirà en paral·lel a la recuperació de l’activitat més prioritària en l’atenció primària –als CAP i consultoris– i als centres de rehabilitació. Segons la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, la mesura es porta a terme “dins d’uns criteris de màxima seguretat” per protegir els pacients i els sanitaris de la Covid-19. Els pacients amb visita programada hauran d’anar sols sempre que puguin –o com a màxim, amb un acompanyant–, hauran de dur mascareta, arribar puntuals per evitar fer servir la sala d’espera i rentar-se les mans amb aigua i sabó o amb gel hidroalcohòlic abans i després d’entrar i sortir del centre.

Rebaixa dels preus dels casals d’estiu a Girona i Salt

epa

L’Ajuntament de Girona ha reduït un 25% el preu dels casals d’estiu, que tindran lloc durant els mesos de juliol i agost. El període de preinscripció serà del 15 al 24 de maig. Una altra novetat és que durant l’agost es triplicarà l’oferta de casals: es passarà dels dos programats del 2019 als sis d’aquest any. També l’Ajuntament de Salt aplicarà una reducció d’un 25% als preus dels casals municipals d’estiu. El període de preinscripcions serà del 19 al 25 de maig i, prioritàriament, s’haurà de fer al web www.viladesalt.cat. Els casals municipals saltencs s’adrecen a infants i joves des de P3 fins a segon d’ESO.

Torna l’activitat assistencial a l’Escala

epa

Des d’ahir dilluns, l’ABS de l’Escala ha iniciat la recuperació de l’activitat assistencial. Dos metges atenen els pacients però prioritzant trucades o videoconferències i només en els casos imprescindibles la cita serà presencial. Els vuit consultoris de la xarxa continuen tancats i l’atenció se centralitza al CAP Moisès Broggi de l’Escala, amb estrictes mesures de seguretat per als usuaris i els professionals, com ara la restricció de l’accés i de les sales d’espera. Es posen a disposició dels usuaris mascaretes i solució alcohòlica i s’ha reforçat la protecció dels treballadors amb panells de metacrilat al taulell.

Edició virtual del Shopping Nit del comerç d’Olot

j.c

L’Associació de Comerciants d’Olot, conjuntament amb l’Ajuntament i amb el suport de l’empresa Volcànic Internet, ha dissenyat una edició en línia del Shopping Nit. A les 8 del vespre de divendres que ve s’obrirà la plataforma www.olot.shopping, on durant 24 hores es podran adquirir productes de temporada dels comerços de l’ACO i del Mercat d’Olot amb ofertes i descomptes de fins a un 30%. Hi participaran un total de 42 establiments. Aquesta plataforma disposarà d’una única passarel·la de pagament. Per al lliurament de la compra es podrà escollir entre la recollida a la botiga o l’entrega a domicili.

El CAP Moisès Broggi,

a punt per rebre pacients


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.