Societat

Inversió inicial de 130.000 euros a Sant Hilari per fer front a la crisi

L’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm destinarà, com a mínim, 130.000 euros a pal·liar els efectes de la Covid-19 al municipi. Segons informa el consistori, ha destinat 80.000 euros a despeses “directes i indirectes” a causa de la pandèmia i en preveu gastar 50.000 més per a tres línies d’actuació: per a persones i famílies en situació de vulnerabilitat, per a la reactivació del consum i la promoció local, i per a l’activitat econòmica i d’emprenedoria.

Per reactivar el comerç, l’Ajuntament distribuirà vals de compra per comprar en establiments de Sant Hilari i concursos a les xarxes socials per allotjar-se en establiments locals.

Quant a la reactivació econòmica, el consistori, encapçalat pel Partit Independent de les Guilleries (PIG), fomentarà la creació d’empreses amb un ajut a l’inici de l’activitat i un altre al cap d’uns mesos. Per reactivar l’activitat econòmica, el consistori preveu eliminar la taxa del permís d’obres per a reformes i crear la borsa local d’empreses que treballin a l’espai públic “perquè les actuacions de l’Ajuntament puguin prioritzar les que han patit més”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia