Societat

Port Aventura obrirà el 8 de juliol sense espectacles

L’aforament serà del 30%

Caldrà fer una reserva prèvia

Port Aventura World Resort obrirà la seva vint-i-cinquena temporada el 8 de juliol sense espectacles i amb un 30% del seu aforament, pel que caldrà reservar la data d’entrada, segons informa el complex turístic de Vila-seca i Salou (Tarragonès). El dia d’obertura coincideix amb l’inici de la temporada d’estiu, en què l’horari de visita és de 10.00h a 22.00h a Port Aventura i d’11 a 16h a Ferrari Land.

No obstant això, fins al setembre, no hi haurà espectacles i tampoc obrirà el parc aquàtic Caribe Aquatic Park com a mesures de seguretat contra contagis de la Covid-19. Els hotels de Port Aventura, Gold River, Mansión de Lucy i Colorado Creek sí que estaran disponibles, amb les seves respectives piscines.

Per a la primera fase de tornada a l’activitat, el complex obrirà a un 30% de la capacitat i, per assegurar que es compleixi, es crea un nou sistema de venda d’entrades en el qual s’haurà de reservar la data de la visita amb antelació.

A més, es controlarà la temperatura a l’entrada dels parcs i dels hotels i la mascareta serà obligatòria a tot el complex.

També hi haurà neteja i desinfecció contínua en atraccions i punts de contacte, s’ha instal·lat senyalització informativa per prevenir riscos i es fomentarà el pagament sense contacte. Un equip d’assessors externs han auditat i certificat els procediments, el sistema de gestió i les infraestructures del programa de prevenció.

Així, el complex obrirà amb el segell turístic Safe Tourism Certified promogut per l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia