Societat

Mor un motorista en un accident múltiple a la C-58 a Sant Quirze del Vallès

Els fets han tingut lloc aquest dimecres a la matinada

Amb aquesta víctima, són 85 les persones que han perdut la vida a la xarxa viària interurbana

Un motorista ha mort aquest dimecres a la matinada en un xoc múltiple a la C-58 a Sant Quirze del Vallès.

Per causes que s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió amb diversos vehicles implicats, dos turismes, dues motocicletes i una furgoneta.

En un primer moment, s’ha produït una col·lisió per encalç entre una motocicleta i una furgoneta. Un turisme, en veure l’accident, s’ha aturat i un altre turisme no ha frenat a temps ha impactat amb aquest cotxe que estava parat i ha bolcat. Finalment, un altre motorista, ha realitzat una maniobra de frenada i ha caigut.

A conseqüència del xoc, el conductor de la primera motocicleta implicada en l’accident, de 47 anys i veí de Sabadell, ha resultat mort. A més, dues persones han resultat ferides, el segon motorista, de caràcter greu, traslladat a la Mútua de Terrassa, i la conductora d’un dels turismes, traslladada a l’Hospital de Terrassa en estat menys greu.

Per l’accident, s’han activat nou patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 85 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia