Societat

La víctima d’una violació múltiple, qüestionada

El fiscal sotmet a un interrogatori dur i sense empatia la dona agredida a Sabadell

Avui declaren quatre acusats

El fiscal va sotmetre la víctima d’una violació múltiple a Sabadell el 2019 a un incisiu interrogatori, marcat per constants interrupcions, la qüestionava i li preguntava diversos cops: “Està segura d’això?”, ahir en l’inici del judici a l’Audiència de Barcelona, segons informa Efe. Les defenses dels quatre acusats també van exigir-li que repetís fets, que ella responia amb un: “Això ja ho he explicat.” Ni l’advocat de la noia, Jorge Albertini, ni el president de la secció sisena van exigir la no revictimització de la dona, a qui se citava pel seu nom i cognom diversos cops.

El representant del ministeri públic, Eduardo Gutiérrez, interrogarà avui quatre dels sis acusats: un està considerat un dels tres violadors (un d’ells fugit i l’altre, no identificat) i els altres tres estan acusats de permetre-ho. Per a ells demana penes d’entre 37 i 41 anys i mig de presó per agressió sexual amb penetració, a un d’ells en qualitat d’autor i als altres tres com a còmplices o cooperadors. Els fets es remunten a la matinada del 2 al 3 de febrer del 2019, quan la noia, que llavors tenia 18 anys, va ser abordada per un home al carrer, que no ha pogut ser identificat, a la sortida d’un local d’oci de Sabadell, que la va agafar pel coll, la va posar contra la paret i la va violar. Després la va dur a una nau abandonada i dos homes més van violar-la, tots ells de nacionalitat marroquina, segons va relatar.

“Intentava buscar ajuda”, va explicar la víctima, protegida per una mampara, i hi va afegir: “Em vaig orinar a sobre de por”, “plorava, tremolava i suplicava que em deixin marxar”. Va poder sortir i una parella que treia el vehicle la va auxiliar. Una auxiliar sanitària de l’hospital Parc Taulí va detallar que “anava amb la roba molt bruta... i sencera va relatar les agressions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia