Salut

Dilluns s’obre el Palau de Fires per a vacunació

Concentrarà els efectius de les quatre àrees bàsiques de Salut de Girona

El Departament de Salut obrirà dilluns a la tarda el Palau de Fires de Girona com a punt de vacunació massiu, amb la col·laboració de l’Ajuntament i Fira de Girona, que n’ha cedit l’ús. Inicialment, l’espai tindrà un doble vessant: d’una banda, donar cobertura a la població de la ciutat de Girona amb l’administració de dosis de Pfizer i, d’una altra, tindrà abast supramunicipal com a punt de vacunació massiu d’AstraZeneca.

L’organització dels efectius al Palau de Fires i també l’horari d’obertura estarà subjecte a l’enviament de vaccins, fins a incrementar la vacunació també en caps de setmana. Dilluns, el dispositiu estarà operatiu entre les tres i les set de la tarda i dimarts i dimecres es vacunarà matí i tarda (de les 9 h a les 14 h i de les 15 h a les 19 h). La posada en funcionament del punt de vacunació massiu tindrà també la participació d’infermeres voluntàries i jubilades que ja van tenir un paper clau en la campanya de vacunació a les residències.

Al punt de vacunació del Palau de Fires s’hi ressituaran els dispositius que fins ara estaven repartits arreu de la ciutat: al Campus Salut de la UdG (punt AstraZeneca), l’Espai Cívic Mercadal, el pavelló de Fontajau, el pavelló de Palau i la llar de jubilats de Taialà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia