Societat

Dos motoristes moren en sortir de la carretera

Els accidents es van produir a l’N-340a i a l’N-230b, a les Terres de l’Ebre

Dos motoristes han mort aquest cap de setmana a les Terres de l’Ebre en dos accidents, quan per causes que es desconeixen han sortit de la via per on circulaven. El primer sinistre es va produir dissabte a les 23.20 h al punt quilomètric 228 de l’N-340a, a l’Ametlla de Mar (Baix Ebre). El motorista, un home de 35 anys i veí de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, va sortir de la via. Arran de la incidència, es van activar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’equip de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Es dona el cas que en aquesta carretera el nombre de víctimes mortals va quedar reduït a zero l’any passat, coincidint amb la gratuïtat de l’AP-7 Sud.

La segona víctima mortal es va accidentar ahir, diumenge. Els Mossos van rebre l’avís a dos quarts de deu del matí i l’accident es va produir al punt quilomètric 13 de l’N-230b, a Pinell de Brai (Terra Alta). El motorista, un home de 62 anys i veí de Tortosa,va sortir de la via. Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquestes dues víctimes són 29 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya. D’aquestes, 13 són motoristes i representen el 44,8% de les morts.

LA XIFRA

13
motoristes
han perdut la vida en accidents en vies interurbanes a Catalunya des de començament d’any. Són el 44,8% del total de víctimes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia