Societat

Una app informa si s’omplen les platges de Palafrugell

Estarà en funcionament fins a finals d’agost

Aquest any no està previst tancar platges com es va fer el 2020

Palafrugell torna a posar en funcionament l’aplicació per a mòbils que permet saber si les platges del municipi tenen encara places disponibles o si ja estan al màxim de la seva capacitat. Està en funcionament des del primer dia del mes i té un format molt visual, fàcil d’utilitzar.

Els colors verd i vermell serveixen per indicar a l’usuari si la platja té encara capacitat i es pot continuar ocupant o si ja està al límit i s’ha d’escollir una altra opció. La situació pandèmica és diferent de la de l’any passat en aquestes dates i ara les platges no es tancaran. L’aplicació s’anomena Palafrugell al mòbil i està disponible tant per a Android com per a iOS.

Les platges que disposen del control d’accés i que es poden consultar a l’aplicació són les següents: les de Tamariu, amb una capacitat per a 866 persones; Llafranc, amb 1.318 places, i a Calella de Palafrugell, el Canadell, amb capacitat per a 639 persones; el port de Malaspina, amb 80 places disponibles; la platja d’en Calau; que té un total de 77 places; la Platgeta, amb capacitat per a 42 persones; el Port Bo, que té 35 places, i finalment, el Port Pelegrí, que té una capacitat per a 243 persones.

Palafrugell té taulells instal·lats als accessos a les platges per informar els usuaris de les platges sobre les mesures i els consells de seguretat que han de tenir en compte a l’hora d’accedir-hi. L’Ajuntament de Palafrugell disposa d’agents cívics des d’ara fins a finals del mes d’agost, que treballen cada dia amb un horari ininterromput de deu del matí a sis de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia