Societat

Rescaten amb vida un dels atrapats en l’esfondrament d’un edifici a Peníscola i localitzen el cos d’un dels desapareguts

Els equips d’emergències segueixen la recerca d’una tercera persona desapareguda sota les runes, la mare del menor de 15 anys localitzat sense vida

Els serveis d’emergències han pogut rescatar aquest dimecres a la nit una de les tres persones que han quedat atrapades sota les runes en l’esfondrament parcial d’un edifici de tres plantes a Peníscola. A primera hora d’aquest dijous han localitzat el cos d’una segona persona desapareguda, un menor de 15 anys, i ara se centren en la recerca d’una tercera, que seria la mare d’aquest menor.

Els Bombers han localitzat passada la mitjanit ta un jove de 26 anys que ha sobreviscut sota la runa i amb qui s’hi estaven comunicant fins que l’han pogut treure. El supervivent és el fill de la parella de la dona encara desapareguda sota la runa.

Segons informen els bombers de Castelló, 140 efectius dels serveis d’emergències treballen en la recerca dels altres dos desapareguts en l’esfondrament. Els Bombers estan fent tasques de desenrunament en punts marcats pel gossos de la unitat canina de Protecció Civil de Castelló.

L’esfondrament ha tingut lloc aquest dimecres a les 19.30h a la urbanització Font Nova del municipi. Nou famílies que han quedat afectades per l’esfondrament han estat reallotjades.

La clau per saber qui havia quedat atraàt ha sigut un grup de whatsapp de la comunitat de veïns, amb propietaris i llogaters, que ha permès a l’equip d’emergències localitzar les persones que estaven bé i les que havien desaparegut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia