Societat

La fira de Nadal de Banyoles torna amb èxit a la plaça Major

Banyoles ha recuperat, aquest cap de setmana i amb èxit de públic, la fira de Nadal, que ha tornat a la plaça Major, amb la novetat de l’ampliació de les activitats per als infants, amb dos nous espectacles i un nou espai de jocs, i l’increment de les activitats per a La Marató de TV3. Cal recordar que, l’any passat, es va fer en format virtual.

La 14a edició de la fira ha aplegat un mercat nadalenc amb més de quaranta parades, tallers i demostracions d’una tretzena d’oficis artesans, amb el torner de fusta com a novetat. Els marxants del mercat han ofert productes típics de l’època nadalenca i un ampli ventall de propostes d’artesania per regalar. A més, també hi han participat una desena d’entitats socials i del territori.

El públic infantil ha pogut participar en tallers de l’escola de natura, de tions, de ceràmica, d’elaboració de paper, d’espelmes i de targetes nadalenques. A més i entre altres propostes, s’ha recuperat l’espai de circ, a càrrec d’Un Salt al Circ, amb demostracions de malabars, xanques i equilibris, i l’espectacle Estimats Reis Mags, a càrrec dels alumnes de l’Escoleta de Circ del Pla de l’Estany.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia