Administracions

Ripoll

Bonificacions a les empreses i noves activitats

L’Ajuntament de Ripoll ha destinat durant el 2021 un total de 58.700 euros per bonificar empreses i autònoms emmarcades en les tres línies aprovades per a l’atorgament de subvencions, dins les ordenances fiscals. Es tracta d’ajuts per al foment d’activitats econòmiques (per ampliacions o implantacions d’empreses al municipi), per al pla de dinamització comercial (per implantació de nova activitat o millorar en l’activitat comercial) i per als joves emprenedors que iniciïn una activitat al municipi.

D’altra banda, al llarg del 2021, l’Ajuntament ha concedit 7.500 euros en subvencions a empreses o autònoms que hagin creat o implantat una empresa emergent de base tecnològica i en subvencions a empreses, també amb base tecnològica, que hagin contractat serveis d’innovació a proveïdors externs amb l’objectiu de millorar els seus productes, serveis, processos o models de negoci.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia