Societat

TURISME

Premis G! per a Comaposada, la Sarfa i la família Mestres

Els guardons s’han lliurat aquesta tarda amb presència de públic i amb mesures de prevenció, a l’antiga església de Sant Pere de Ripoll

La família Mestres, nissaga del sector dels càmpings de la Costa Brava; la companyia de transports Sarfa, SL; el professional del sector turístic Josep Comaposada, i la cap de sala del restaurant Miramar, Montse Serra, han estat guardonats amb els Premis G! honorífics, durant l’acte de lliurament d’aquests guardons que s’ha celebrat aquesta tarda a l’antiga església de Sant Pere de Ripoll, cerimònia que ha presidit el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer.

Recerca i comunicació

El Premi G! de recerca Yvette Barbaza que premien el millor treball de recerca, dotat amb 6.000 euros, ha estat per a Maria Teresa Monje i Alegret.

D’altra banda, en les diferents modalitats del Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines han estat reconeguts Álvaro Sanz i Alonso de la revista Descobrir; l’equip que va elaborar un reportatge per a la cadena francesa France 2; els editors de la revista alemanya de submarinisme Silent World, i Carme Escales de revista digital de Traveler Condé Nast.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia