Salut

Nova unitat al Trueta per tractar casos de violència en infants i adolescents

L’Equip Funcional d’Experts està integrat per sis professionals i tractarà casos de violència sexual i maltractament greu

La Regió Sanitària Girona ha posat en marxa, a l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta, una unitat específica per tractar els casos de violència sexual i maltractament greu en infants i adolescents. L’Equip Funcional d’Experts (EFE), com es denomina la unitat, està integrat per sis professionals de l’Institut Català de la Salut i de l’Institut d’Assistència Sanitària, de diferents disciplines: dos pediatres –un de l’atenció primària i un de l’Hospital Trueta–, una psicòloga, una psiquiatra i dues treballadores socials. A més, compta amb el suport de professionals d’infermeria i administratius, i també de ginecologia, com a metgesses i metges consultors. La posada en marxa d’aquest Equip, de referència per a tota la Regió Sanitària Girona, respon a un projecte del Departament de Salut que inclou la creació de 8 EFE a tot el territori, ubicats majoritàriament en hospitals. El de Girona es va posar en marxa el mes d’octubre passat i des d’aleshores ha atès una cinquantena de casos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia