Ciència

Canvi de nom de la fundació Lluita contra la SIDA

L’entitat fa 30 anys i passa a dir-se Lluita contra les Infeccions

Ha ampliat els seus camps de recerca i ja inclou malalties com la Covid-19

La Fundació Lluita contra la Sida, fundada fa 30 anys per abordar la problemàtica del VIH, ha anat ampliant en els últims anys els seus camps de recerca a d’altres malalties infeccioses, entre elles la Covid-19, i per aquest motiu ha decidit canviar de nom i passar a dir-se Fundació Lluita contra les Infeccions.

Coincidint amb la commemoració del 30 aniversari de la seva creació, aquest centre referent a la recerca d’infeccioses, situat a l’Hospital Germans Trias de Badalona (Barcelonès) i presidit pel doctor Bonaventura Clotet, ha presentat avui la seva nova imatge i el seu nou nom.

Aquesta nova etapa ve acompanyada de la creació de la nova web www.lluita.org, que serà un punt de trobada per a professionals sanitaris i científics, així com un portal solidari en el qual la ciutadania podrà informar-se sobre els últims avanços en la recerca i donar suport a aquesta fundació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia