Societat

societat

Detingut a Rodalies per amenaçar amb una arma blanca

L’home ha estat reduït per la Policia Local de Montcada i Reixac

Fonts policials no descarten que el detingut tingui problemes mentals

La Policia Local de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) ha detingut aquest dilluns un home que ha pujat en un tren de la línia R2 Nord de Rodalies amb una arma blanca i ha amenaçat els passatgers.

Segons han informat fonts policials a Efe, els fets s’han produït al voltant de les 16:00 hores i han obligat a parar el tren metres abans d’arribar a l’estació de Montcada i Reixac.

Efectius del cos municipal s’han personat en el ferrocarril i l’han detingut, encara que també s’han desplaçat a la zona efectius dels Mossos d’Esquadra per fer treball de suport. Fonts properes al cas han assenyalat que l’home semblava patir problemes mentals i han descartat qualsevol motivació de tipus terrorista.

Durant l’incident al tren de la línia R2 Nord s’han viscut moments de pànic i enrenou a l’interior. Renfe ha explicat que “una persona conflictiva a l’interior del tren ha provocat la seva aturada durant 25 minuts” entre les estacions de Sant Andreu Comtal i Montcada i Reixac, i que l’operadora ha informat els Mossos com a responsables de seguretat ciutadana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia