Societat

PIMEComerç celebra els ajuts de 2 milions de l’Ajuntament de Barcelona

La patronal considera que les subvencions “van en la línia de donar suport a la reconversió del sector”

PIMEComerç ha aplaudit aquest dijous els ajuts de 2 milions d’euros que va anunciar ahir l’Ajuntament de Barcelona per als comerços situats a peu de carrer perquè instal·lin portes automatitzades amb l’objectiu d’afavorir l’estalvi energètic. En un comunicat, la patronal ha destacat que aquestes subvencions “van en la línia de donar suport a la reconversió del sector” cap a un model sostenible i ha desitjat que aquesta actuació serveixi per a l’execució real d’actuacions vinculades a la millora de l’eficiència i l’adaptació a la normativa que s’ha d’aplicar abans del 30 de setembre. La mesura suposarà un ajut pel 50% del cost de la instal·lació de les portes i altres mesures vinculades a l’estalvi energètic.

L’entitat ha destacat que aquesta mesura es durà a terme amb l’assessorament de l’Oficina de Transició Energètica (OTE) de PIMEC i el consistori.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, va explicar aquest dimecres la mesura després de reunir-se amb representants de la patronal i d’altres sectors comercials, de la restauració, e l’oci nocturn i els hotelers per tractar aquest ajut destinats als establiments que s’han d’acollir al decret aprovat pel govern espanyol fa uns dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia