Societat

El Suprem confirma el tancament de la cimentera de Montcada

El tribunal rebutja els recursos de la Generalitat i del comitè d’empresa

Ratifica la sentència del TSJC que va donar la raó als veïns i va anul·lar el permís de renovació que la Generalitat havia concedit a l’empresa

El Tribunal Suprem (TS) ha rebutjat els recursos de cassació de la cimentera Lafarge a Montcada i Reixac (Vallès Occidental), del comitè d’empresa i de la Generalitat contra la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de revocar la llicència a la firma.

És un nou capítol dins del litigi que enfronta la cimentera i l’Associació de Veïns del Barri de Can Sant Joan, que va portar la decisió de la Generalitat de renovar el permís a la cimentera al Contenciós Administratiu del TSJC. El tribunal va donar la raó als veïns i va anul·lar-lo, alhora que ordenava el tancament de la planta a l’espera dels recursos de cassació. Ara, el Suprem rebutja admetre a tràmit aquests recursos i confirma, per tant, el tancament.

La decisió definitiva queda pendent d’uns recursos de caire autonòmic presentats també per la direcció, els treballadors i la Generalitat que ha de resoldre el mateix Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia