Societat

Comencen les restriccions a Fontalba i Daió, a Queralbs

S’aplicaran a partir d’aquest cap de setmana i a mesura que avanci la temporada s’aniran estenen fins a ser diàries el mes d’agost

Aquest divendres comença la regulació d’aquest any de l’accés motoritzat als paratges de Fontalba i Daió, al terme de Queralbs, al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. Després d’aquest cap de setmana, no hi tornaran a haver restriccions fins a finals del mes de maig, coincidint amb la segona Pasqua. A partir d’aquella data, s’aplicarà tots els caps de setmana i a l’agost la regulació serà diària.

En el cas de Fontalba, es limita l’aforament a 60 vehicles sota reserva (5 euros per vehicle i dia) fins a la collada. La limitació serà entre les 7:30 i les 19:30 i alguns dies només fins a les 13.30.

A Daió no cal reserva prèvia, sinó que el pagament de 5 euros per vehicle i dia es fa allà mateix. La restricció és de les 9.00 h a les 14.00 h. La zona d’aparcament té capacitat per a 44 vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia