Educació

El nou curs escolar andorrà arranca amb la nova plataforma virtual

Tornen a les aules 11.158 alumnes, el 3% més que l'any passat

S'estrena a Ordino una cuina centralitzada per als estudiants al·lèrgics

S'han acabat les vacances. Avui s'han reincorporat a les aules 11.158 escolars, gairebé un 3% més que en el curs anterior. El nou curs escolar s'ha estrenat amb la plataforma virtual i una cuina centralitzada a Ordino, per als estudiants amb al·lèrgia i intolerància a alguns aliments, i que gestiona l'Associació de Pares de l'Escola Andorrana.

La secretària d'estat d'Educació, Dolors Carmona, ha explicat que una de les novetats més destacades d'aquest inici de curs és l'ampliació de l'escola andorrana de Santa Coloma cap a un altre centre, el de Ciutat de Valls. En aquesta escola hi haurà un centre que acollirà només alumnes de primer cicle de segona ensenyança, un total de 92.

Dolors Carmona ha destacat també la posada en marxa de la plataforma educativa virtual Educand, que substitueix la Clau Digital. Es tracta d'una eina pedagògica per als docents però també per als alumnes dels tres sistemes. La responsable d'Educació no n'ha donat més detalls, en espera de la inauguració oficial del curs, la setmana vinent.

L'agenda

D'altra banda, el Ministeri de Medi Ambient ha editat quatre mil exemplars d'una nova edició de l'agenda de la sostenibilitat per aquest curs, que distribuirà entre els alumnes de segona ensenyança i de batxillerat. Aquest és el cinquè curs que s'edita l'agenda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.