Alumnes de medicina i infermeria de la UdL tindran habitatge en el nou pla de pràctiques

La consellera de Salut, Marina Geli, que ha presidit la signatura del conveni a la Universitat de Lleida, espera que d'aquesta manera surtin més vocacions de metges rurals. La Universitat de Lleida vol que el projecte estigui desenvolupat al 100% el curs vinent.

L'acció és possible arran de l'acord amb el Departament de Salut i l'Àrea Bàsica de Salut de l'Alt Pirineu i Aran. Els ajuntaments de la Seu d'Urgell i Tremp, juntament amb els Consells Comarcals de l'Alt Urgell, el Pallars Jussà i el Conselh Generau d'Aran facilitaran un habitatge als estudiants en pràctiques, que en casos de molta distància s'acompanyarà amb un mitjà de transport.

A més, els hospitals i Centres d'Atenció Primària assumiran la manutenció dels alumnes que comptaran amb un tutor al centre d'acollida que supervisarà i garantirà la seva formació. A més, els tutors mantindran un contacte constant amb el centre docent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.