Societat

Dos morts i dos ferits greus en dos accidents de trànsit

La primera víctima mortal s'ha produït a la N-II a Capmany quan un turisme ha sortit de la via

A l'AP-7 dos cotxes han xocat a les 05.30 hores amb el resultat d'un conductor mort, un jove francès de 19 anys

Dues persones han mort i dues més han resultats ferides greus en tres accidents de trànsit succeïts la nit de divendres a dissabte a la N-II a Capmany i l'AP-7 a Sant Celoni i Mollet del Vallès, ha informat el Servei Català del trànsit (SCT).

L'accident de la N-II s'ha produït cap a les 00.30 hores, quan un turisme ha sortit de la via i el seu conductor i únic ocupant, un home francès de 34 anys, ha mort.

L'accident mortal de l'AP-7 ha tingut lloc a les 05.30 hores, quan han xocat dos cotxes, amb el resultat d'un conductor mort - un jove francès de 19 anys - i els dos ocupants de l'altre turisme - de matrícula espanyola - ferits.

Tots dos sinistres han provocat talls en les vies afectades, i a ells s'ha sumat un altre accident de matinada amb un ferit greu a l'AP-7, quan un vehicle ha sortit de la via a Mollet del Vallès.

Després d'aquests accidents, els primers de l'operació sortida del pont de Tots Sants a Catalunya, el SCT ha insistit en la seva recomanació als conductors d'extremar les precaucions per les condicions meteorològiques adverses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.