Societat

Trànsit

Restablert el trànsit per tots els carrils de l'A-2 a Abrera

Les cues continuen fins passades les 9 de la nit, quan encara hi havia més de 8 quilòmetres de retenció en sentit Lleida

Un home mor en bolcar el tractor que conduïa a Els Torms

La carretera A-2 ha estat reoberta totalment al trànsit a les vuit del vespre d'aquest divendres, després que quatre dels sis carrils que té en tots dos sentits de la marxa hagin estat tallats durant més de dues hores per un accident on s'han vist implicats un camió i un cotxe. El sinistre ha provocat un ferit amb lesions de menys gravetat i cues de més de vint quilòmetres.

La circulació es restableix de manera progressiva però encara queden cues. Passades les nou de la nit encara hi ha 8,5 quilòmetres de retencions entre Sant Andreu de la Barca i Abrera en sentit Lleida, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de sis de la tarda a Abrera, tot i que en un principi s'ha informat que havia passat a Martorell. El camió ha bolcat i ha quedat travessat sobre la mitjana que separa els carrils de tots dos sentits de la marxa, cap a Lleida i Barcelona, respectivament. El cotxe ha quedat atrapat sota el remolc.

Els Bombers han hagut de dur a terme tasques d'excarceració per rescatar la conductora, una dona d'uns vint anys que ha estat traslladada a l'Hospital General de Catalunya amb pronòstic menys greu.

Després de la intervenció dels Bombers i dels efectius del SEM ha calgut retirar el camió i el cotxe de la via, fet que ha obligat a tallar momentàniament l'A-2 en sentit Barcelona. Cap a les vuit del vespre s'ha pogut torna a habilitar tota la carretera, tot i les cues quilomètriques s'han mantingut fins al voltant de dos quarts de deu de la nit.

Podeu consultar les incidències del trànsit a la xarxa de carreteres catalanes en aquest enllaç o a través del Mapa Continu de Trànsit .

Accident de tractor mortal a les Garrigues

ACN

Un home ha mort aquest divendres al municipi dels Torms (Garrigues) en bolcar el tractor que conduïa en una finca particular.

L'accident ha passat poc abans de dos quarts de quatre de la tarda. Fins al lloc s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat per treballar en les tasques de rescat del conductor. La víctima és un home de 89 anys que ha quedat atrapat en bolcar el vehicle i ha mort a l'acte.

També s'ha mobilitzat quatre patrulles del Cos de Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de les diligències judicials pertinents, i diverses unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES