Societat

El PSC i ERC topen a Castellnou per un mural

Endesa assegura que ni l'entitat ni el consistori no han demanat permís

El PSC de Castellnou de Bages —que té majoria, amb cinc regidors— i ERC —a l'oposició amb tres— van xocar ahir per un mural que l'ANC de Santpedor-Castellnou va fer en un transformador d'Endesa fa una setmana i que l'alcalde, Francesc Martínez, va manar tapar ahir al matí.

Domènec Òrrit, regidor d'ERC, va explicar que els murals s'emmarquen en la precampanya de suport al referèndum i va dir que l'ANC va demanar permís. Martínez, però, va assegurar que “no tenien permís ni de l'Ajuntament ni d'Endesa”, motiu pel qual la va fer tapar després de demanar autorització, va dir, a la companyia. En un comunicat, l'ANC va demanar apartar l'afer “de les trifurques municipals de l'alcalde” i va dir que el tornarà a pintar.

Endesa va relatar que no li constava la petició de cap de les dues parts i va recordar que, malgrat que solen cedir instal·lacions a entitats, escoles i consistoris per fer-hi murals, són sempre accions educatives o cíviques, mai polítiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]